Asıl şirket merkezleri İtalya’da bulunan CEMENTIR HOLDİNG ,tarafından satın alınmış olan çimbeton İzmir bölgesinin yanı sıra bir çok bölgelerde santralleri bulunmaktadır. Türkiye’de yatırımlarına başladığında ilk yaptığı is AR-GE yatırımlarıyla yeni nesil beton üretimine girmiş, sektörde kalite ve hizmet bakımından lider konuma geçmiştir. Kuruluşumuzdan itibaren yetkili satıcı olduğumuz CİMBETON çözüm ortaklığı konusunda en iyi performans aldığımız şirkettir. Gerek kurumsal yapısı ise şirketimize büyük katkılar sağlamıştır.
RİGGİBS merkezi Fransa’da bulunan dünyanın en eski şirketler guruplarından biridir. Türkiye’de faaliyetlerini başkentimiz olan Ankara’da Gölbaşı’nda ki fabrikalarında alçı grubu olan alçı levha, makine alçısı, saten alçı ,sürme esaslı alçı ve ekipmanları satısı yapan firmadır. Kendi sektöründe 26 kg torbalarda prfalcımatik ve 20 kg torbalarda plusmatik üreterek farklılıklarını sektörde göstermişlerdir. Ayrıca DOGANER ALCI gurubuda bu firmaya bağlıdır. Türkiye iç piyasasında satın almalar yaparak şirketin alçı pazarında en çok sözü edilen firma haline gelmiştir. Yaptığı ihracatlar ile Türkiye ekonomisine büyük katkılar sunmaktadır. Şirket kuruluşumuzdan beri yetkili satıcılığımız mevcuttur.
Asıl şirket merkezleri İtalya’da bulunan CEMENTIR HOLDİNG ,tarafından satın alınmış olan CİMENTAS A.S. Ege bölgesinin yanı sıra bir çok bölgelerde çimento üretim tesisleri bulunmaktadır. Türkiye’nin çimento Sektöründe en çok söz hakkı olan ve üreten çimento üreticisidir. Yaptığı ihracat ile Türkiye ekonomisine büyük katkılar sunmaktadır. Kuruluşumuzdan itibaren yetkili satısı olduğumuz CİMENTAS çözüm ortaklığı konusunda iyi performans aldığımız şirketlerdendir.
üretim santrallerinde kum, kireç ve su ile imal edilen ürün mikserlere yüklendikten sonra pompa aracılığı ile yapının katlarına basılmaktadır.2000’li yılların baslarında inşaat sektörüne giren hazır sıva ürünü 2010 yılından sonra yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Şirket bünyemizde KAZANCI HAZIR SIVA ve HAMUR KİREC HAZIR SIVA yetkili satıcılıkları bulunmaktadır.
Binaları saran duvarlar, ısı kaybının yüksek olduğu, dışa açık en geniş yüzeylerdir. Bu tür yüzeylere uygulanacak malzemelerin ısı yalıtımı açısından önemi ve katkısı büyüktür. Bu kriterleri dikkate alan profesyonel kullanıcılar için bimsblok, etkili ve kalıcı bir çözümdür.
Tuğla, balçığın kalıplara dökülüp yüksek ateşte pişirilmesi ile elde edilen bi yapı malzemesidir. Yapı malzemesi olarak pek çok çeşidi ve kullanım alanı vardır. Çeşitli ebatlarda üretilen tuğlaların birbirine yapışması gerekmektedir. Bu sebeple harçsız kullanılamazlar. TS EN 771-1 ve TS 1261 standartlarına uygun olarak üretilmektedirler.
Kangal halindeki ST I demirinin soğuk çekme yolu ile fiziki özellikleri değiştirilerek çekilmesi ve doğrultulup istenilen boylarda kesilmesi ile mukavemeti arttırılmış nervürlü, yüksek kaliteli çelik hasır çubukları elde edilir. Elde edilen yüksek kaliteli çubukların birbirine dik olarak belirli aralıklarda yerleştirilip punta kaynağı ile birleştirilmesiyle çelik hasır elde edilir. Çelik hasır TS500’de ST IV b, DIN 1045’te Bst 50/55 RK olarak tanımlanır.
Çelik demir çubukların inşaat sektöründe ki öneminden bahsedelim; Çelik demir çubuklar, yapımına başlanılan bir inşaatın can damarlarıdır. Betonarme, beton ile çeliğin uyumlu birlikteliği ile oluşturulan kompozit bir malzemedir.
Bu malzemeyle oluşturulan betonarme taşıyıcı sistemde, yük etkisi altındaki taşıyıcı elemanlarda oluşan basınç gerilmeleri beton tarafından karşılanırken, çekme gerilmeleri ise beton içerisine yerleştirilen çelik demir çubuklar tarafından karşılanır. Beton içerisindeki çelik, çekme gerilmelerini karşıladığı gibi, taşıyıcı sistemde sünekliği sağlar.
Bu katkısı ile tasarım yükleri üzerindeki baskı karşısında, yada deprem gibi beklenmeyen ani yüklenmelerde yapının toptan göçmesini önler.
Bu nitelikteki yüklenmelerde, binaların göçmeden evvel büyük deformasyonlar gösterme kabiliyeti, çelik demir çubukların taşıyıcı sisteme kazandırdığı en büyük özelliktir.
Gazbeton Blokları; betonarme, çelik, ahşap ve prefabrike gibi yapı sistemlerinde dış ve iç dolgu duvar malzemesi olarak yada yığma yapılarda taşıyıcı dış ve iç duvar malzemesi olarak kullanılırlar.
Yazılacak
Isı İzolasyon Malzemeleri: Şu şekilde sıralayabiliriz. Taş yünü ve cam yünü, polistren ve extrüde polistren ısı yalıtım levhaları, poliüretan köpük, cam köpüğü ve fenol köpüğü. Su İzolasyonu Malzemeleri: Su izolasyonun da kullanılan malzemeler genelde esnek ve dayanıklı malzemelerdir.